100.000 fifa 21 coins xbox one

7,75

Fifa coins xbox one, maak jou team sterker en beter dan iedereen en word de pro player

 • Supersnelle levering (5 – 60 minuten)
 • Goedkoop en betrouwbaar
 • Betaal eenvoudig en veilig
 • Geschikt voor fifa21 Xbox one

Beschrijving

Fifa coins kopen

Fifa coins kopen

 

100.000 Fifa20 coins Xbox One, Realiseer jouw perfecte fifa ultimate team met een aanschaf van 100.000 fifa21 coins. Door de aanschaf van 100k coins zijn grote voetbalspelers in fifa21 dichtbij. Doe mee met jouw FUT21 team en versla je vrienden. De betrouwbare Fifa21 coins partner.

100K Xbox One fifa coins

 • Supersnelle levering
 • Goedkoop en betrouwbaar
 • Betaal eenvoudig en veilig
 • Geschikt voor fifa21 Xbox One

 

EA keurt de koop & verkoop van FIFA coins af, indien “betrapt” kan dit leiden tot een reset of ban. Wij zijn hier niet voor verantwoordelijk.

 

Comfort trade werkwijze:

Comfort trade is de veiligste manier om fifa 21 coins te leveren. Bij comfort trade loggen wij in op je account en zetten de bestelde fifa 21 coins handmatig op jouw account. Dit is de veiligste manier om jouw fifa 21 coins xbox one te kopen.

Omdat dit de veiligste manier is om Futcoins te verschaffen hebben wij ons hierin gespecialiseerd. Om de comfort trade succesvol uit te voeren moet je de volgende 3 stappen doen:

 1. Zorg ervoor dat je transferlijst leeg is (minimaal 15 lege plaatsen). Dit is van essentieel belang anders kunnen wij jouw account niet bijvullen met fifa 21 coins xbox one
 2. We hebben een minimum van 1000 coins nodig op je account!
 3. Als laatst dien je back-up codes aan te maken. Dit doe je door in te loggen op je Origin (https://www.origin.com). Links onder ziet u uw naam, houd uw muis erop en kies voor EA-account en facturering, kies beveiliging en druk op backup codes weergeven. Kopieer deze backup codes en vul deze in bij het afrekenen.

Zie je de backup-code optie niet staan? Zet dan Origin login verificatie aan, dan verschijnt deze optie wel.

BELANGRIJK!: Tijdens het proces niet inloggen!

Zodra het proces is voltooid krijg je van ons een email terug. Deze mail is dan ook een bevestiging dat je weer kan inloggen op je eigen account.

Tip: Verander vooraf jouw wachtwoord naar iets simpels zodat je achteraf jouw oude wachtwoord weer kan gebruiken. Dit kan enige verwarring voorkomen. (fifa coins kopen)

Bij comfort trade (fifa coins kopen) hanteren wij geen 5% EA Tax. Wat je besteld krijg je dus daadwerkelijk op jouw account erbij. Echter raden wij vanwege veiligheidsredenen aan om één keer in de 3 a 4 dagen een hoger aantal te bestellen dan elke dag een beetje.

Vul bij het afrekenen de volgende gegevens in en wacht simpel weg op jouw fifa 21 coins. (fifa coins kopen)

 • Origin E-mailadres
 • Origin wachtwoord
 • Huidige aantal coins
 • Back-up codes

Meer Fifa21 coins Xbox coins Playstation 4 coins Fifa coins kopen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “100.000 fifa 21 coins xbox one” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *