Over ons

Wie zijn wij ?

Coinsfifakopen.nl is een fifa coins markt dat is opgericht door echte fifa fanaten. Toen FIFA Ultimate Team, hierna FUT genoemd, zijn entree maakte in het voetbalspel kwamen wij er al snel achter dat het moeilijk concurreren was tegen andere FUT dream teams.

De hogere ranked spelers beschikte over betere voetballers. Dit waren dan ook de mensen die veel geld hadden geinvesteerd in hun FUT dream team. We bedachte een manier om ook ons zelf te voorzien van een FUT dream team dat moeilijk te verslaan is. Maar uiteraard op een goedkopere manier. Dit is ons gelukt! 

We kunnen nu concurreren tegen de beste FUT teams omdat wij zelf nu ook over een dream team beschikken met onze favoriete voetbalspelers. Wat dus begon als een strijd tussen vrienden werd al snel een FIFA coins markt om iedereen te voorzien van de beste FUT voetbalspelers.

Wat doen wij ?

Op onze online website coinsfifakopen.nl verkopen wij fifa coins. Wij verkopen uitsluitend FIFA 21 coins. Niet omdat wij jullie geen FIFA 20 coins gunnen, maar omdat wij zelf elke keer met de fifa trend meegaan. 

Nu FIFA21 op de markt is zullen wij dus FIFA21 spelen en met die reden dus ook FIFA21 coins verkopen. Dit doen wij op voor 3 verschillende consoles, namelijk: playstation 4 (ps4), playstation 5 (ps5) of xbox one (xbox1).

Wat doe jij ?

Met veel fifa 21 coins in je wallet krijg je andere FUT zorgen. Wie ga jij in de spits zetten? wordt dit Messi of toch Ronaldo? Heb je al een favoriete voetballer voor op je middenveld in gedachte? Denk bijvoorbeeld aan Kevin de Bruyne of Frenkie de Jong. Dit zijn nog eens luxe FUT problemen. Dit zijn maar een paar grote voetbalspelers van de zovele die tot je beschikking staan met veel fifa 21 coins.

Daarnaast denk aan je familie, vrienden of kennissen hoe zij zouden reageren op jouw nieuwe FUT dream team. Of hoe jij je concurrenten gaat verslaan en hoger in de ranking komt. De enige vraag is nog: Wat doe jij ? blijf je honderden games spelen om zo een matige speler te halen. Of gun je jezelf meer vrijheid en creëer je echt een FIFA Ultimate Dream Team.

Andere mogelijkheden met Fifa 20 coins ?

Naast het samenstellen van jouw Ultimate Team kan je natuurlijk ook andere aankopen doen met jouw fifa coins. Door de jaren heen is het spel verder ontwikkeld en kun je nu ook je eigen voetbaltenue maken voor jouw FUT team.

Daarnaast kan je ook de juiste voetbalspelers kopen die voor een betere teamspirit zorgen. Je kunt ook werken aan verschillende speelstijlen die je kunt hanteren binnen jouw FUT team. Een wallet met voldoende fifa coins is dus wel makkelijk.

Hoe koop je jouw Fifa 20 coins ?

Op onze website coinsfifakopen.nl kun je jouw fifa 21 coins kopen. Veilig, makkelijk en snel staan ze op jouw account. Dit doen wij door middel van comfort trade. Dit is de veiligste manier om jouw FUT account te voorzien van jouw FIFA coins. Uit onze peilingen blijken dat klanten comfort trade als gemakkelijk ervaren. Veilig en gemakkelijk, voor ons reden genoeg om het bij comfort trade te houden.

Wij maken gebruik van verschillende betrouwbare betaalmethodes om jouw fifa21 coins te kopen. Betrouwbare betaalmethodes zoals onder andere iDeal, Paypal en Sofort. Met de aankoop van jouw FIFA coins maak jij je eigen FUT team tot een FUT dream team.

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog een kleine twijfel ? Koop dan een kleine FIFA21 coins pakket om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Mocht je nadien dan meer interesse hebben kan je altijd nog fifa 21 coins bijbestellen.

Nadeel ?

Naast al dit positieve heb je ook nog een klein nadeel. Er bestaat namelijk een kleine kans dat je uit het spel word verbannen. Allereerst krijg je een aantal waarschuwingen van EA. Na deze waarschuwingen volgt een ban. Tot op heden is dit nog niet gebeurt, maar het kan wel.